Want vis is feest bij Visgilde Hans Visscher
Bij Visgilde Hans Visscher zijn wij ons ervan bewust dat niet alle vis onbeperkt te eten valt en daar willen wij u ook graag attent op maken! Een aantal vissen dreigen zelfs uit te sterven door overbevissing. Het is daarom verstandiger om dit soort vissen een tijdje niet of in geringe mate te eten, zodat het betreffende vissoort zich kan uitbreiden. Gelukkig is dit geen ramp. De zee zit vol met vis en allerlei vissoorten die u wel met een gerust hart kunt eten.
Vissalades
Al onze salades worden ambachtelijk bereid en gegarneerd met onder meer de volgende soorten vis: paling, zalm, makreel, forel, garnalen en gerookte haringfilet. U kunt kiezen voor zalmsalade, huzarensalade of een mix van beide salades op één visschotel.
Voordeel salade 10 bol salade met vis
van 40.- voor 35.-
Gourmet
Gezellig gourmetten met vrienden, familie of gewoon romantisch met z’n tweeën? Wij hebben in ons assortiment een gourmetschaal die u al kunt bestellen vanaf 2 personen. Deze gourmetschaal bestaat uit diverse (gemarineerde) vissoorten; zalmfilet, tonijnfilet, gamba,s, coquilles en scholfilet.
Visschotels
Onze visschotels zijn voorzien van onder andere de volgende vissoorten: haring, zalm, paling, makreel, forel, gerookte haringfilet, wraps en een schelpje tonijnsalade. Deze schotels zijn ideaal te combineren met een toastje of stokbroodje.
Luxe visschotel
Ook kunt u kiezen voor een luxe visschotel, ideaal om mee rond te gaan op bijvoorbeeld een verjaardag. Deze visschotel bestaat uit een combinatie van wrap, gebakken vis in sesamsaus, warm gerookte zalmblokjes, haring op roggebrood, gamba, makreel en paling. Alles uiteraard aan prikkertje.
In onze winkel vindt u een groot assortiment vissoorten en hebt u vele keuzemogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse doeleinden.
Alles voor een lekkere maaltijd
Wilt u zelf een heerlijke maaltijd bereiden? Komt u dan kijken naar ons ruime aanbod in verse vissoorten, deze worden dagelijks vers aangeleverd. Verder maken wij u maaltijd compleet met kleine en lekkere voorafjes, tussengerechten als tapas, quiche, viskoekjes, wraps, etc. Kortom, keus genoeg!
Kant-en-klaar maaltijden
Hebt u weinig tijd of geen zin in koken? Ook dan kunt u bij ons terecht voor diverse kant-en-klaar maaltijden. Deze worden dagelijks vers voor u bereid en hoeft u alleen nog maar op te warmen. Denk bijvoorbeeld aan onze heerlijke paella of onze lekkere gekruide visbami.
Ook verkopen wij diverse roerbakschotels en ovengerechten. Opnieuw heerlijke producten die u snel en gemakkelijk kunt bereiden.
Lekker eten in ons restaurant
Tevens kunt u in ons restaurant terecht voor de lunch, een heerlijk warme maaltijd of tussendoortje. Zo serveren wij diverse menu’s met rauwkost, saus en friet of stokbrood. Ook worden er dagelijks verse broodjes afgebakken die wij met heerlijke vissoorten kunnen beleggen.
Kiest u voor gemak, wij maken voor u diverse heerlijke visschotels en salades geheel naar uw wens, op een extra feestelijke manier
laat u inspireren door een verrassend groot vis assortiment, wij adviseren u graag om van de decembermaand een verrassend smaakvol feest te maken. Voor iedere kok hebben wij een oplossing, met kant- en klare feestelijke kreeftesoep , dagverse vis, zoals tong, griet, zeeduivel, schotse zalm enz. of heerlijke zeeuwse oesters en Wij zorgen ervoor dat u trots kunt zijn op uw feestdiner.
Duurzaam gevangen vissoorten
• Gerookte makreelfilet
• Haringproducten
• Kibbeling (Alaska Pollak)
• Koolvis
• Red Sockeye Zalm
• Schelvis
• Schol
• Verse makreel
• Zwaardvis
• Heilbotfilet
• Mosselen
• Noorse forel
• Oesters
• Rode poon
• Schol
• Scholfilet
• Victoriabaars
Visgilde Hans Visscher
Melkmarkt 32
8011 MD Zwolle
Tel. 038 – 423 49 27
visgildevisscher@hotmail.com
www.hansvisscher.visgilde.nl
Laatste editie
UW NIEUWS OP DE WEBSITE?
Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via nieuws@thuisinkranten.nl of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.