Restaurant Steak is een doorslaand succes
Wie echt lekker wil eten en houdt van een mooi stuk vlees, raden we aan gauw eens een tafeltje te reserveren bij Restaurant Steak in Hoorn. Dit sfeervolle steakhouse aan de haven heeft een unieke kaart met zeker ook smakelijke gerechten voor visliefhebbers en vegetariërs.
Restaurant Steak opende haar deuren op 15 maart jl. en sindsdien is het er eigenlijk bijna altijd gezellig druk. Dat komt waarschijnlijk doordat alle ingrediënten voor een succesvolle horecazaak ruimschoots aanwezig zijn: een unieke kaart met prachtige no-nonsense gerechten van een prima kwaliteit, een knusse en rustieke inrichting en een zeer gastvrije bediening. In Hoorn was er overigens nog geen restaurant dat zich vooral richt op het bereiden en serveren van vooral steaks met diverse structuren. Zo is het mogelijk een heerlijke tournedos, entrecote, rib eye steak of een USA steak te bestellen. Zowel gewone als grote eters komen hier prima aan hun trekken, want de steaks variëren in gewicht van ongeveer 160 gram tot wel een halve kilo. Kom maar op als u durft!
Perfecte steaks
De kunst van het bereiden van een perfecte steak wordt door de chef-kok volledig beheerst. Dus of u nu liever een malse in roomboter gebakken biefstuk hebt, of een overheerlijke gegrilde steak: het kan allemaal in dit knusse steakhouse. De vleesgerechten worden geserveerd met garnituur en kunnen desgewenst worden aangevuld met frietjes. Wat dacht u er van uw steak vergezeld te laten gaan met een overheerlijk bockbier rechtstreeks van de tap? Restaurant Steak heeft een aantrekkelijke bierkaart, maar een glas rode wijn of een glaasje fris doen het natuurlijk ook goed bij een heerlijk vleesgerecht. Buiten de kaart om kunnen er ook regelmatig ‘specials’ als eendenbout of hertenbiefstuk besteld worden.
Kerstmenu
Bij Steak kunt u ook terecht voor een interessant keuzemenu, het hele jaar door. Tijdens eerste en tweede kerstdag kunt u genieten van een subliem viergangen kerstmenu. U begint dan met een proeverij van voorgerechten, gevolgd door een saffraanrisotto met gebakken tarbot en kreeftensaus. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit: gebakken hertenbiefstuk met paddenstoelensaus en wintergarnituur, gegratineerde runderlende met grove mosterdsaus en tongfilet met Hollandaise saus. Schwarzwälder kirschtorte met warme kersen is het dessert waarmee dit kerstdiner wordt afgesloten. Reserveren is, zeker voor beide kerstdagen, aan te raden.
Heeft u iets te vieren? Bij restaurant Steak is er de mogelijkheid feesten en partijen te geven,
tot 150 personen, met diverse arrangementen. Zie ook: www.facebook.com/steakhoorn
VERGELIJKBARE BERICHTEN
Laatste editie
UW NIEUWS OP DE WEBSITE?
Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via nieuws@thuisinkranten.nl of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.