• Over ons
  • Aanleveren
  • Uw boodschap
  • Online marketing
  • Drukwerk
  • De krant voor huis, wonen en vrije tijd
    Thuis in ... Emmen
    • Artikelen
    • Bedrijfsprofielen
    • Online edities
    • Regio’s
      • Assen – Midden Drenthe
      • Emmen
      • Hoorn
      • Meppel
      • Noordoostpolder
      • Vechtdal
      • Zwolle
    • Adverteren
    • Contact

    Thuis in ... | De krant kopte ‘Pizzeria op het platte land’? Dat is 7 juli as 25 jaar geleden.

    Algemeen
    Emmen

    De krant kopte ‘Pizzeria op het platte land’? Dat is 7 juli as 25 jaar geleden.

    11 juni 2015

    Het was een hele gok voor twee jonge ondernemers uit Emmen destijds 21 en 23 jaar oud. Zij verbouwden hun woonhuis tot een Italiaans restaurant met 58 zitplaatsen. Niemand had durven dromen dat 25 jaar later zij hier nog steeds met veel passie hun werk uitoefenen. Nu in een restaurant met inmiddels 134 zitplaatsen. “Dankzij onze gasten en de inzet van ons personeel, kunnen we ons jubileum 7 juli a.s. vieren”aldus Arnoud en Angelique.

    Zij serveren diverse gerechten waaronder pizza met parmaham, rucola, parmezaan en truffelolie, zalmforel van de gril met verse knoflook en Siciliaanse olijfolie, lams t-bone van de lavasteelgril met rozemarijn en zeezout, pasta al cuoco met stukjes ossehaas en basilucum tomatensaus en dit is een kleine greep uit de zeer uitgebreide menukaart. Alles dagelijks vers bereid door chefkok Dimitri Puscasu bij ons werkzaam sinds 24 mei 1994. Deze chef is ook in Emmen zeer bekend, hij heeft voor dit restaurant gewerkt bij Piccolo Italia aan de Hoofdstraat in Emmen. De pizzabakkers Gianluca Canu en Adnan Salihovic zorgen voor dagelijks verse en con amore bereide pizza’s. Gianluca Canu was een tijdje op excursie als chefkok bij Su Sardu aan het Marktplein in Emmen, maar inmiddels weer terug op het vertrouwde adres, waar hij al eerder 7 jaar had gewerkt bij “Trivio”.

    Bedrijfsleider en hoofd van de bediening Miriam Quist is sinds 1 mei 1999 in dienst en heeft nog steeds hetzelfde enthousiasme en professionaliteit als de eerste dag dat ze begon. In die 25 jaar is er veel verandert. Biologische producten en duurzaam ondernemen is een vast onderdeel geworden van de bedrijfsvoering en ook kleine zaken als led verlichting en zelf persen van blik e.d. die hergebruikt word door een ander bedrijf is onderdeel daarvan. Alle papier en karton komt ten goede aan de school in Aalden. Plastic word gescheiden. Een elektrisch aangedreven bedrijfsauto staat op het verlanglijstje. Kortom we blijven innoveren en proberen onszelf blijvend te verbeteren.

    “Veel van onze gasten komen vanaf de opening of vanaf het eerste jaar dat we open zijn. Het leuke is dat hun kinderen nu komen met hun kinderen en we de derde generatie zien opgroeien. Geweldig!! Onze zoon gaat na de havo naar Het Stenden College HBO opleiding Manager Ondernemer Horeca volgen dus de het enthousiasme voor het vak is er”aldus Arnoud.
    U bent van harte welkom om eens gezellig met familie, vrienden of collega’s een hapje te eten.
    Dinsdag tot en met zondag is de keuken open
    van 16:00-23:00 uur.

    Graag tot ziens. Benvenuto!

    www.trivio-del-villaggio.nl

    Deel dit artikel op: TwitterFacebookGoogle+LinkedInWhatsApp

    Laatste editie

    Online Editie 1, 2020 doorbladeren

    UW NIEUWS OP DE WEBSITE?

    Persbericht aanleveren

    Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via nieuws@thuisinkranten.nl of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.

    VDS crossmedia Emmen Grafische vormgeving DTP

    BLIJF OP DE HOOGTE

    Facebookvolg ons LinkedInvolg ons

    SCHRIJF U IN OP DE NIEUWSBRIEF

    thuis in ...

    “Thuis” is voor veel mensen de plaats waar men zich op zijn of haar gemak voelt. Thuis is hun eigen huis of tuin, (sport)vereniging, omgeving of woonplaats, kantoor of bedrijf. Wij willen de lezer door middel van onze krant, website en social media ideeën aanreiken om hieraan bij te dragen.

    Hoenderkamp 27
    7812 VZ Emmen

    Vragen of opmerkingen kunnen ook per mail worden verstuurd via het formulier op de contact pagina.

    • © 2022 We'R Media
    • Disclaimer
    • Cookie beleid
    Powered by We'R Media
    • Homepage
    • Artikelen
    • Bedrijfsprofielen
    • Online edities
    • Regio’s
      • Assen – Midden Drenthe
      • Emmen
      • Hoorn
      • Meppel
      • Noordoostpolder
      • Vechtdal
      • Zwolle
    • Adverteren
    • Contact
    • Informatie
      • Over ons
      • Aanleveren
      • Uw boodschap
      • Online marketing
      • Drukwerk